lrujshb5w024i44puk3sys8kdfmkpi
 

Industrilakering til erhverv og private

XP2 lakering hjælper alle kunder med at vælge den korrekte overfladebehandling så resultatet ser godt ud og samtidig holder i mange år. Vi er specialister i overfladebehandlinger af træ, plast, kompositter og metal. Med mere end 25 års erfaring i virksomheden ved vi hvad det drejer sig om når det kommer til sprøjte lakering og sprøjtemaling.

Vores kompetencer dækker mange typer overfladebehandlinger og produkter som skal bruges hertil: 
Effektfarver, bejdsning, ludbehandling. Mat- samt højglanslakering. Soft-coat lakering. Møbellakering. Overfladebehandling af metal. Processerne som slibning. Textur lakeringer med Rilsan ( matpearl ). Vådlakering. Xylan imprægnering og behandlinger.
Vi leverer fortrinsvis industrilakering til møbelindustrien.

Vi rådgiver kunderne udfra opgavens omfang, og benytter forskellige laktyper til forskellige opgaver. Primært benytter vi:

- Vandbaserede lakker 
- Syrehærdende lakker 
- Emalje lakker 
- Pur lakker 
- Højglans lakker 
- Soft-coat

Hos XP2 er det helt naturligt at prioritere miljøet højt. Vi tænker grønt, fordi det giver mening og vi bestræber os på, i størst mulig udstrækning, at benytte vandbaseret Grunder, Topemalje samt Klarlakker. Disse laktyper har lavt indhold af flygtige organiske opløsningsmidler (VOC). Det betyder for dig som kunde, at XP2 er den miljøbevidste leverandør og samarbejdspartner.